Koti Eliaksessa

helsinginelias

Arvokiinteistön ainutlaatuista tunnelmaa

Yli 80-vuotias Helsingin Elias saneerattiin upeiksi loft-asunnoiksi vuonna 2015. Historiallinen arvokkuus ja moderni tekniikka luovat yhdessä toimivan kokonaisuuden, jossa arki sujuu mutkattomasti. Keskeinen sijainti Helsingin Kampissa tuo kaikki päivittäiset palvelut lähelle: kaupat, kahvilat, ravintolat sekä monipuoliset kulttuuritarjonnat.

Suojaisa yksityinen sisäpiha on asukkaiden kesäinen olohuone. Portilla suojatulla sisäpihalla voi turvallisesti nauttia kesäiltojen lämmöstä ja rauhallisesta tunnelmasta takkatulen äärellä tai lasten kanssa keinuen ja leikkien. Autoilevalle arjen ylellisyyttä on ajaa omaan pysäköintihalliin, josta on suora yhteys porraskäytävään ja hissille.

helsinginelias-lonnrotinkatu

Taloyhtiön yhteinen, poikkeuksellisen upea spa-osasto on tyylikäs ja moderni kokonaisuus. Avaran oleskelutilan hyvin varustellussa keittiössä illanistujaisten pikkupurtavat syntyvät helposti. Iso poreallas houkuttelee romanttiseen rentoutumishetkeen, ystävien kanssa virkistäytymiseen tai kylpyhetkeen lasten kanssa. Tilavan saunan pehmeisiin löylyihin mahtuu kerralla isompikin joukko saunojia.

lonnrotinkatu-28