Asunnot ja yhteiset tilat

lonnrotinkatu-28

Vuonna 1938 valmistunut teollisuuskiinteistö saneerattiin vuonna 2015 moderniksi asunto-osakeyhtiöksi, joka tarjoaa tasokasta ja laadukasta asumista Helsingin ydinkeskustassa. Viidessä kerroksessa sijaitsevat avarat yksiöt, kaksiot ja suuremmat perheasunnot ovat kooltaan 35,5 – 197,5 m².

helsingin-elias

Lonnrotinkatu-28

Asunnot on remontoitu nykyvaatimusten mukaisesti, vanhaa kunnioittaen. Keittiön laadukkaat Mielen kodinkoneet ja marmoritasot sekä oleskelutilojen tammilautaparketti ja vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisilla termostaateilla tuovat asumiseen ylellisyyden tuntua.

lonnrotinkatu-28

Loft-asunnon huonekorkeus ja korkeat ikkunat antavat valoa ja avaruuden tuntua kaikkiin asuntoihin. Ikkunoista avautuu näkymät Aleksanterin teatterin suuntaan Bulevardille sekä rauhalliselle sisäpihalle.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kiinteistö on liitetty kaupungin energialaitoksen kaukolämpöverkkoon.

Kaikkien asukkaiden käytössä olevat yhteiset tilat tuovat laatua ja sujuvuutta asumiseen. Parkkihallista on suora yhteys porraskäytävään ja hissille, kellarin Smartpost-automaatin kautta voi vastaanottaa ja lähettää postia. Upeasta sauna- ja spa-osastosta voi varata vuoroja arkeen ja juhlaan sekä nauttia lenkkisaunan tai oman saunavuoron löylyistä ja porealtaasta. Sisäpihan viher- ja hyötykasvien vehreyden keskellä viihtyvät kaiken ikäiset eliaslaiset.